Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Per a la brandada:

  1. En un cassó poseu l'oli i el bacallà i escalfeu-ho 12 min. A continuació, treieu-lo i coleu l’oli.
  2. Poseu el bacallà en un bol i amb el túrmix, tritureu-lo ben fi. Afegiu-hi l'oli que heu reservat fins que en dobleu la quantitat. Deixeu-la reposar.

Per a la salsa de pebrot:

  1. Escaliveu els pebrots 35 min a 180 ºC. A continuació peleu-los i traieu-ne les llavors. Un cop nets, col·loqueu-los en un pot juntament amb l'aigua (30 ml).
  2. Tritureu-ho tot plegat amb el túrmix fins a obtenir-ne un puré.

Per a l'allioli de mel:

  1. En un pot poseu la mel, l’aigua (30 ml), els alls i la sal. Tritureu-ho fins que n’obtingueu un puré.

Per al pa de blat de moro:

  1. Talleu les puntes del pa i feu-ne dues parts iguals. Congeleu-lo. Després, talleu-lo a llesques fines i torreu-les.

Muntatge:

Dibuixeu una ziga-zaga al plat amb la salsa de pebrot vermell. A les puntes del plat dibuixeu un punt amb el pebrot verd i, al damunt, un punt d’allioli de mel. Al mig feu dues quenelles de brandada, i a sobre una llesca de pa de blat de moro. Repetiu l’operació.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: