Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu els pèsols 10-12 min, fins que quedin ben tendres. Refredeu-los en aigua amb gel i tritureu-los, un cop freds, amb l’aigua d’espàrrecs o bé amb aigua.
  2. Per a les broquetes: inseriu les gambes pelades en les branques de citronel·la i salteu-les a la graella o la planxa, amb una mica de sal i un rajolí d’oli d’oliva, 1 min.
  3. Escalfeu la crema de pèsols lleugerament i serviu-la amb les broquetes. Ratlleu-hi coco fresc pel damunt, en el moment de servir, i acompanyeu-ho amb unes boletes de pebre rosa o flors de pebre.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: