Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la carn a daus d’uns 3 cm i reserveu-los.
  2. Piqueu el julivert i els alls ben fins.
  3. Barregeu una cullerada de pebre vermell amb el pa ratllat, una cullerada de sal, el julivert i l’all.
  4. Afegiu unes gotes de llimona a la carn i arrebosseu-la amb aquesta barreja.
  5. Inseriu els daus de carn en broquetes i fregiu-les en una paella amb un rajolí d’oli d’oliva.

CONSELL
En comptes de filets de bou, ho podeu preparar amb carn de vedella, xai, porc o pollastre. També podeu substituir el pebre vermell per curri.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: