Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

La farigiola seca té un gust més fort i punyent que la fresca.

Preparació

  1. Peleu les gambes, retireu-ne la part negre de l'intestí, punxeu-les en una broqueta de fusta i poseu-les en una safata de forn. No cogueu gaire la gamba, ha de quedar mig crua, ja que és així com es respecten més les característiques organolèptiques.
  2. Pinteu-les amb oli d'oliva i tireu-hi per sobre les herbes aromàtiques, que en cobreixin la superfície.
  3. Amb un bufador, apliqueu la flama directament a les gambes com si les volguéssiu escalivar. Molt de compte amb el bufador, la flama és molt calenta i està dissenyada per tal que la calor es concentri en un punt, fet que fa que les cremadas siguin molt més penetrants. Si no teniu bufador, també ho podeu fer amb el gripp del forn, acosteu-hi la safata i espereu a notar l'olor de les herbes.
  4. Quan comenceu a sentir l'olor de les herbes, pareu de coure-les. Sapebreu-les al gust. Gireu-les i repetiu l'operació per l'altre costat.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: