Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la broqueta: talleu la ceba i el pebrot a trossets. Munteu les broquetes intercalant-hi ceba, pebrot i porc. Salpebreu-ho i poseu-ho a coure a la planxa.
  2. Per a la reducció: barregeu el whisky i el sucre. Poseu-ho a coure fins que tingui textura de xarop.
  3. Muntatge: col·loqueu les broquetes en un plat, uns fils de reducció, una mica de porradell picat i un xic de sal Maldon.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: