Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la vedella a daus de la mateixa grandària.

  2. Peleu les patates i reserveu-les en un recipient amb aigua.

  3. Talleu les verdures a trossos de la mateixa grandària que la vedella i munteu la broqueta.

  4. Coeu les broquetes en una paella ben calenta, amb un polsim de sal.

  5. Acompanyeu-les amb una branca de romaní i uns xips de patata (lamineu les patates i fregiu-les fins que comencin a daurar-se).

Consell:

Podeu macerar les broquetes amb oli i herbes aromàtiques, abans de coure-les. En aquest cas, no cal afegir oli a la paella.

 

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: