Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu i renteu els alls tendres, i trossegeu-los.
  2. Elimineu les fulles exteriors i les puntes de les carxofes. Elimineu-ne els pèls interiors, talleu-les a quarts o vuitens, i poseu-les en remull, amb aigua i suc de llimona.
  3. Escaldeu les carxofes en aigua bullent salada i refresqueu-les.
  4. Renteu i assequeu els filets de verat, sense espines. Talleu-los en forma regular.
  5. Formeu les broquetes intercalant carxofa, verat i all tendre. Repetiu l’operació un cop més.
  6. Ratlleu finament la pela de la llima.
  7. Barregeu la salsa de soja amb la mel, el suc de la llima i una mica de la pela ratllada.
  8. En una paella amb oli d’oliva calent, sofregiu els alls aixafats fins que es daurin i retireu-los. A la mateixa paella, coeu les broquetes, 6-8 min, girant-les durant la cocció.
  9. Al final de la cocció, abaixeu el foc i aboqueu la salsa de soja, mel i llima sobre les broquetes. Espereu-vos uns segons, que es redueixi, i serviu-ho amb una mica més de pela de llima ratllada per sobre.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: