Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Demaneu a la carnisseria que us desossin una pota de xai. Talleu-la a trossos i feu un massatge a la carn amb el ras-alhanut. Deixeu-ho marinar 24 h en oli d’oliva amb un gra d’all obert en dos i una llimona envinagrada tallada.
  2. Punxeu la carn per fer-ne broquetes. Assaoneu-ho i cuineu-ho a la barbacoa o la paella.
  3. Talleu a làmines fines el tomàquet i mescleu-lo amb l’escarola. Amaniu-ho amb oli d’argània.
  4. Talleu la 'focaccia' en dos al llarg i daureu-la a la paella.
  5. Disposeu al plat la 'focaccia', l’amanida i la broqueta a sobre. Afegiu-hi flor de sal i pebre acabat de moldre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: