Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol, poseu la ceba i l’all picats, les espècies, el julivert i l’oli de sèsam, i afegiu-hi els daus de xai.
  2. Deixeu macerar el xai d’un dia per l’altre, i, l’endemà, escorreu-lo bé del marinat.
  3. Punxeu els daus de xai en una broqueta.
  4. Coeu les broquetes de xai a la brasa o, si no en teniu, a la planxa, amb un raig d’oli d’oliva.
  5. Mescleu el iogurt amb la cullerada d’espècies de tenduri.
  6. Serviu les broquetes amb la salsa de iogurt pel damunt.
  7. Podeu acompanyar-les amb un bol d’arròs basmati cuit al costat.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: