Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

1. Poseu en un recipient el bacallà, les cues de llagostí, els xampinyons, els tomàquets i el pebrot verd.
2. Afegiu per sobre la farigola, el pebre, l’all, la llimona i l’oli d’oliva. Aquesta mescla ha de macerar a la nevera durant 2 hores.
3. Un cop hagi macerat, enfileu a les broquetes els ingredients macerats alternats: el bacallà, el pebrot verd, els llagostins, els xampinyons i, per úñtim, els tomàquets cirerols.
4. Coeu les broquetes a foc viu per ambdós costats, o bé, coeu-les al forn en una safata, a una temperatura d'uns 200 ºC.

 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: