Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Busqueu les branques de romaní més rígides i elimineu-ne les fulles per poder fer-les servir com a pals de broqueta.
  2. Inseriu-hi tires de pollastre i pinteu les broquetes amb una barreja de mel, oli d’oliva i herbes aromàtiques.
  3. Saleu-les i fregiu-les en una paella amb oli.
  4. Quan el pollastre comenci a daurar-se i estigui ben cuit, retireu les broquetes del foc. Serviu-les de seguida.

CONSELL
Podeu afegir verdures, com ara tomàquets, ceba, etc., entre les tires de pollastre per fer una broqueta completa; també podeu afegir-hi fruita.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: