Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Diluïu el miso amb una mica d’aigua.
  2. En un bol barregeu el miso diluït amb el sèsam i els daus de tofu. Deixeu-ho macerar durant un mínim de 30 minuts.
  3. Mentrestant, poseu aigua a bullir amb sal i quan bulli cuineu l’arròs durant 8 minuts. Coleu-lo i reserveu-lo.
  4. Talleu la remolatxa i el formatge gorgonzola a daus molt petits.
  5. En un bol barregeu l’arròs amb el julivert sec i el formatge gorgonzola. Reserveu-ho.
  6. Munteu les broquetes de tofu i coeu-les a la planxa amb una mica d’oli d’oliva.
  7. Emplateu-ho disposant les broquetes de tofu a un costat del plat i a l’altre, la guarnició d’arròs amb uns daus de remolatxa per sobre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: