Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Piqueu al morter el comí, el pebre vermell dolç, la cúrcuma, el safrà, el gingebre i dos grans d’all. Afegiu-hi el suc de dues llimones i 100 ml d’oli d’oliva. Afegiu-hi sal, pebre negre acabat de moldre i el coriandre picat.
  2. Talleu la carn de la cuixa de xai en daus petits (també podeu demanar al carnisser que us ho faci) i barregeu-la amb aquesta marinada. Deixeu-la reposar a la nevera un mínim de 24 h.
  3. Inseriu la carn en broquetes i coeu-les en una paella calenta amb dues cullerades d’oli, 3 min per cada costat.
  4. Tritureu les llenties amb el suc d’una llimona, la tahina i un gra d’all pelat, fins a obtenir una textura ben cremosa i homogènia. Condimenteu-la amb sal i pebre negre acabat de moldre.
  5. Per a la salsa: barregeu el iogurt amb el suc de mitja llimona, les fulles de menta picades, sal i pebre negre acabat de moldre.
  6. Serviu les broquetes de cuixa de xai acabades de fer a sobre de l’hummus de llenties calent i acompanyeu-ho de dues cullerades de salsa de iogurt.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: