Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la samfaina: talleu les cebes, el pebrot, els tomàquets, les albergínies i el carbassó a daus de 0,5 cm. Piqueu els alls.
  2. Poseu oli d’oliva en una olla o una paella i afegiu-hi la ceba. Coeu-la fins que quedi transparent i poseu-hi l’all, el pebrot, els tomàquets i l’albergínia, per aquest ordre, a mesura que es vagin coent. Saleu-ho i coeu-ho tot fins que els gustos quedin ben integrats i l’aigua s’hagi evaporat. A l’últim moment, poseu-hi el carbassó i coeu-ho 2 min, perquè quedi grenyal.
  3. Per al pollastre: talleu les cuixes i les contracuixes a trossos. Munteu les broquetes de pollastre i salpebreu-les. Afegiu-hi les herbes i deixeu-les reposar 30 min. En una paella amb oli d’oliva, marqueu-les perquè quedin ben daurades.
  4. Per a l’hummus: poseu els cigrons, el suc de llimona, la tahina, el comí i la sal en un got i tritureu-ho fins que us quedi una pasta homogènia.
  5. Per al muntatge: torreu lleugerament el pa de pita, en una paella o a la planxa, sense oli. Repartiu-hi l’hummus per dins i poseu-hi les broquetes i la samfaina amb el carbassó. Espolseu-hi el cibulet picat i el xili en pols i serviu-ho. 


 

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: