Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Peleu els escamarlans i reserveu-los. Disposeu els caps dels escamarlans en una safata de forn i afegiu-hi la ceba tallada a daus, la pastanaga a rodanxes i el porro a trossos, i introduïu-ho al forn 45 min a 180 ºC. Passat aquest temps, cobriu-ho amb aigua i deixeu-ho coure 30 min més. Coleu-ho i reserveu-ho. 
  2. Talleu els espàrrecs a rodelles fines i salteu-les en una paella amb una mica d’oli. Incorporeu-hi el capipota tallat a daus i, finalment, els pèsols. Poseu-ho al fons d’un plat soper. 
  3. Muntatge: marqueu els escamarlans i disposeu-los sobre els pèsols. Acabeu el plat amb una mica de brou calent.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: