Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Preescalfeu el forn a 170 ºC.
  2. En un bol barregeu la farina, el cacau i la canyella. Reserveu.
  3. Foneu la xocolata i la mantega al bany maria. Un cop estigui desfeta hi afegiu el sucre i barregeu bé.
  4. Afegiu els ous batuts a la barreja de la xocolata i la mantega i barregeu bé.
  5. Afegiu el contingut del bol de la farina i barregeu tot molt bé.
  6. Afegiu els festucs i un pessic d’escames de sal i barregeu de nou.
  7. Afegiu la massa a un motlle rectangular de silicona i coeu al forn durant 25-30 minuts.
  8. Deixeu refredar i desemmotlleu.
  9. Decoreu amb una mica de sucre glaç i uns gerds i serviu.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: