Preparació
- Desfeu la mantega i la xocolata amb llet al microones. Tamiseu la farina.
- En un bol, amb la batedora, munteu la clara, el rovell i el sucre.
- Incorporeu-hi de mica en mica la mantega i la xocolata sense deixar-ho de remenar. Afegiu-hi la farina. Aneu-ho remenant fins que la massa sigui homogènia.
- Folreu una safata de forn amb paper de cocció i aboqueu-hi la massa, deixant 1 cm d'espai per arribar a la vora.
- Un cop al motlle, repartiu les groselles fresques pel damunt de la massa: un cop al forn, baixaran i quedaran al mig, es couran quedant semiconfitades i aportaran un sabor àcid al brownie, que li donarà lleugeresa.
- Coeu-ho al forn calent, 15 min, a 200 ºC.
- Traieu el brownie del motlle i talleu-lo en rectangles de 4 x 8 cm. Serviu-lo amb groselles fresques.