Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Desfeu la mantega i la xocolata amb llet al microones. Tamiseu la farina.
  2. En un bol, amb la batedora, munteu la clara, el rovell i el sucre.
  3. Incorporeu-hi de mica en mica la mantega i la xocolata sense deixar-ho de remenar. Afegiu-hi la farina. Aneu-ho remenant fins que la massa sigui homogènia.
  4. Folreu una safata de forn amb paper de cocció i aboqueu-hi la massa, deixant 1 cm d'espai per arribar a la vora.
  5. Un cop al motlle, repartiu les groselles fresques pel damunt de la massa: un cop al forn, baixaran i quedaran al mig, es couran quedant semiconfitades i aportaran un sabor àcid al brownie, que li donarà lleugeresa.
  6. Coeu-ho al forn calent, 15 min, a 200 ºC.
  7. Traieu el brownie del motlle i talleu-lo en rectangles de 4 x 8 cm. Serviu-lo amb groselles fresques.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: