Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bateu els ous i el sucre amb les varetes elèctriques fins que quedin escumosos i doblin el seu volum.
  2. Foneu al microones la xocolata amb la mantega i barregeu-ho bé fins que quedi homogeni. Afegiu aquesta mescla als ous batuts.
  3. Incorporeu-hi la farina, el llevat i el cacau tamisats.
  4. Obriu la beina de vainilla, traieu-ne les llavors i afegiu-ho a la mescla.
  5. Finalment, incorporeu-hi les nous una mica picades.
  6. Aboqueu-ho dins el motlle untat amb mantega i coeu-ho 15 min a 180 ºC i, sobretot, no el deixeu més temps.
  7. Opcional: feu les dues capes com he explicat abans, amb la crema de xocolata entremig.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: