Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Foneu la xocolata amb la mantega.
  2. Munteu els ous i el sucre fins que doblin el volum.
  3. Coeu la remolatxa amb aigua, peleu-la i ratlleu-la.
  4. Deixeu refredar una mica la barreja de xocolata i mantega perquè els ous no quallin i introduïu-la a l’emulsió dels ous, a poc a poc.
  5. Barregeu-ho manualment, afegiu-hi la farina, les nous i la remolatxa. Poseu-ho en un motlle enfarinat.
  6. Coeu-ho a 180 ºC, 35 min. Deixeu-ho refredar i desemmotlleu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: