Preparació
- Barregeu la beguda de nous amb la xocolata i foneu-la, al bany maria, o al microones. Tot i que el líquid protegirà a la xocolata, és important anar-lo traient de la calor (microones / bany maria) cada minut, remenar-ho i tornar-ho a escalfar per evitar que es cremi d'un costat.
- Tamiseu la farina juntament amb el cacau en pols, el llevat i la sal.
- Barregeu-ho amb el sucre. Incorporeu-hi l'oli, la xocolata fosa i la beguda de nous. Bateu-ho fins que us quedi una massa sense grumolls.
- Folreu un motlle amb paper de forn i aboqueu-hi la massa.
- Distribuïu les nous picades per sobre i poseu-ho al forn a 180 ºC durant 30 minuts.
- Deixeu-lo refredar abans de treure del motlle.
Consells
- Si voleu que us surti més saborós i nutritiu, afegiu uns daus de plàtan cru a la massa.
- És més fàcil desmotllar quan està fred, però, si no ha quallat bé o es trenca molt, no us preocupeu, podeu servir-ho trossejat en una copa, amb unes maduixes fresques per sobre.