Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la beguda de nous amb la xocolata i foneu-la, al bany maria, o al microones. Tot i que el líquid protegirà a la xocolata, és important anar-lo traient de la calor (microones / bany maria) cada minut, remenar-ho i tornar-ho a escalfar per evitar que es cremi d'un costat.
  2. Tamiseu la farina juntament amb el cacau en pols, el llevat i la sal.
  3. Barregeu-ho amb el sucre. Incorporeu-hi l'oli, la xocolata fosa i la beguda de nous. Bateu-ho fins que us quedi una massa sense grumolls.
  4. Folreu un motlle amb paper de forn i aboqueu-hi la massa.
  5. Distribuïu les nous picades per sobre i poseu-ho al forn a 180 ºC durant 30 minuts.
  6. Deixeu-lo refredar abans de treure del motlle.

Consells

  1. Si voleu que us surti més saborós i nutritiu, afegiu uns daus de plàtan cru a la massa.
  2. És més fàcil desmotllar quan està fred, però, si no ha quallat bé o es trenca molt, no us preocupeu, podeu servir-ho trossejat en una copa, amb unes maduixes fresques per sobre.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: