Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al farcit: tritureu tots els ingredients i reserveu algunes nous per al final.
  2. Poseu el farcit en un motlle estret, que quedi un gruix d’entre 1 i 2 cm.
  3. Per al glacejat: desfeu l’oli de coco i tritureu-lo amb la resta d’ingredients del glacejat.
  4. Col·loqueu-ho ràpidament sobre el farcit i esteneu-ho amb cura fins que quedi una capa fina.
  5. Acabeu-ho amb les nous i deixeu-ho reposar 1 h.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: