Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la llet i la matafaluga gairebé fins que bulli. Pareu el foc, tapeu-ho i deixeu-ho reposar fins que es refredi. Coleu la llet i reserveu-la.
  2. Amasseu la farina, el sucre, la sal, la llimona, el llevat, els ous, la llet reservada, l’anís i l’aigua de flor de taronger. Incorporeu-hi la mantega pomada i torneu-ho a amassar. Ha de quedar una massa homogènia i llisa. Poseu-la dins un bol untat amb oli i deixeu-la fermentar, tapada, fins que dobli el volum.
  3. Formeu boletes de 20 g amb la massa fermentada. Feu un forat al mig de cada boleta i fregiu-les en oli de gira-sol abundant, a uns 160 ºC. Poseu els bunyols sobre paper absorbent i, abans no es refredin, ruixeu-los amb licor d’anís i arrebosseu-los amb sucre.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: