Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Deixeu el bull en remull a la nevera tota una nit.
  2. Fregueu-lo a consciència amb un raspall fort, renteu-lo i talleu-lo a trossets de 2 x 1 cm.
  3. Escaldeu el bull amb aigua bullent uns 5 min, escorreu-lo i fregueu-lo fort amb les mans a raig d’aixeta; repetiu l’operació fins que l’aigua d’escaldar el bull surti clara i neta.
  4. Poseu una olla al foc amb l’oli i, quan sigui roent, aboqueu-hi la picada deixatada amb una mica més d’oli.
  5. Sofregiu la picada durant 2 min, remenant-ho perquè no es cremi.
  6. Mulleu-ho amb aigua i, quan arrenqui el bull, poseu-hi els trossos de bull; tapeu-ho i deixeu-ho coure fins que el bull sigui tendre.
  7. Afegiu-hi les patates, una mica de sal, la cirereta i els cargols.
  8. Quan quedi poc perquè les patates siguin cuites, poseu-hi les mongetes i remeneu-ho sacsejant l’olla. 
  9. Rectifiqueu-ho de sal i picant.
  10. Ha de quedar una salsa bastant lligada.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: