Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una cassola, sofregiu la ceba, el porro i l’all, picats molt finets.
  2. Quan la verdura s’hagi estovat, afegiu-hi el safrà, el llorer, el tomàquet madur, el vi blanc i el brou de peix. Deixeu-ho coure 30 min i afegiu-hi el peix i el marisc, nets i trossejats, en el cas del rap.
  3. Deixeu que el marisc cogui 10 min, rectifiqueu-ne el punt de sal i pebre negre i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: