Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Bulliu els espinacs congelats, uns 5 min. Coleu-los i eixugueu-los bé.
  2. En una cassola bulliu l’aigua, la mantega i un pessic de sal. Aboqueu-hi la farina de cop, retireu-ho del foc i barregeu-ho amb una cullera fins a aconseguir una massa homogènia.
  3. Ara, fora del foc, aneu-hi integrant els ous, un a un.
  4. Quan acabeu de posar-hi els ous, afegiu-hi els espinacs trossejats i barregeu-ho bé.
  5. Poseu-hi les panses, els pinyons torrats i un pessic de sal.
  6. Escalfeu força oli en una paella i aneu abocant-hi culleradetes d’espinacs.
  7. Quan es girin, és que ja estan a punt. Traieu-los amb una escumadora i poseu-los sobre un paper absorbent. 

El consell

Aquests bunyols també poden quedar fantàstics si els serviu com a aperitiu.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: