Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu bé el bacallà amb l’all picat, el rovell d’ou, el llevat i la farina.
  2. Incorporeu-hi la clara d’ou muntada a punt de neu.
  3. Deixeu-ho reposar 1 h.
  4. Fregiu porcions de la massa en oli calent abundant, donant-li forma amb una cullera.
  5. Reserveu els bunyols sobre paper absorbent, per eliminar-ne l’excés d’oli, i serviu-los.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: