Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la ceba i demaneu a un adult que us ajudi a sofregir-la a foc lent, uns 10 min, fins que quedi ben toveta i confitada.
  2. Tritureu els cigrons amb el formatge d’untar i una cullerada d’oli d’oliva.
  3. Barregeu-ho bé amb la ceba, les olives picades, el sèsam i les avellanes.
  4. Feu boletes amb la barreja i arrebosseu-les amb farina, ou i pa ratllat.
  5. Demaneu ajuda per fregir les boletes en oli d’oliva calent abundant. Com els cigrons ja són cuits, simplement interessa que els bunyols agafin un to torrat.
  6. Un cop fregits, ja podeu servim els bunyols, acompanyats amb una mica de maionesa.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: