Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En un bol fondo, poseu la farina, la llet i els rovells d’ou (reserveu-ne les clares), l’oli i la sal. Treballeu-ho amb una cullera de fusta fins que aconseguiu una pasta fina i homogènia i de consistència espessa. Deixeu-ho reposar tapat durant 2 h. Transcorregut aquest temps, afegiu-hi les clares a punt de neu, barrejant-ho amb molta cura.
  2. Escalfeu oli abundant en una paella. Amb l’ajuda d’una cullera, emboliqueu individualment els daus de codonyat amb la pasta i fregiu-los. Empolseu-los amb sucre de llustre.
  3. Nota: no poseu gaires daus de codonyat a la vegada i manteniu l’espai entre aquests de manera que es puguin fregir alegrement i al mateix temps no baixi la temperatura de l’oli.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: