Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la pasta choux: poseu l’aigua i la mantega en un cassó al foc, amb un pessic de sal. Quan l’aigua bulli i tota la mantega s’hagi fos, afegiu-hi d’un sol cop tota la farina tamisada i deixeu-ho coure, sense parar de remenar, fins que aquesta massa se separi de les parets del cassó.
  2. Fora del foc afegiu-hi un ou i remeneu-ho fins que quedi homogeni. Així, fins afegir-hi els tres ous. Reserveu-ho.
  3. Per a la crema pastissera: dissoleu la Maizena en un rajolí de llet freda.
  4. En un cassó al foc poseu la resta de la llet amb el sucre, la canyella i la pell de llimona. Quan arrenqui el bull, traieu-ho del foc i deixeu-ho refredar una mica.
  5. A part, barregeu els rovells amb la Maizena. Afegiu-hi la llet ja temperada, barregeu-ho i coleu-ho. Torneu a posar la crema al foc, remenant-ho sense parar. Quan arrenqui a bullir, traieu-ho del foc i deixeu-ho refredar. Reserveu-ho.
  6. Per als bunyols: barregeu la pasta choux amb la crema pastisseria. Ompliu una mànega de pastisseria i aboqueu petites porcions de massa en l’oli calent. Quan estiguin daurats traieu-los del foc i deixeu-los sobre paper absorbent.
  7. Encara calents, mulleu-los amb una mica d’anís i arrebosseu-los amb sucre. Opcionalment, es poden farcir amb més crema pastissera.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: