Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu el sucre en un plat, servirà per arrebossar.
  2. Amb l'ajuda d'un pinzell, pinteu una tortilla amb oli. Passeu-la al plat de sucre, amb la capa d'oli de cap per avall, per tal que el sucre s'hi enganxi bé.
  3. Repetiu el procés amb totes les tortillas i aneu-les apilant.
  4. Talleu les tortillas en vuit triangles. Disposeu-les disposades sobre la placa de forn, amb la capa de sucre a la part de sobre.
  5. Ruixeu les tortillas amb un raig d'oli i repartiu-hi el sèsam i els fruits secs.
  6. Coeu-les a 220 ºC, 5 min, vigilant-les, perquè es cremen de seguida.
  7. Tot just sortir del forn, ruixeu-les amb anís.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: