Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Bulliu les patates amb la pela i molta aigua fins que estiguin toves. Quan estiguin cuites, deixeu-les refredar i talleu-les a rodanxes mitjanes.
  2. Traieu l’espina central del caçó i congeleu-lo. Quan estigui congelat, talleu-lo a làmines primes, salpebreu-lo i coeu-lo al vapor amb oli, un gra d’all picat i el julivert picat.
  3. Per al romesco: coeu els tomàquets madurs al forn i, quan estiguin freds, poseu-los al vas de la batedora amb tots els altres ingredients, i emulsioneu-ho.
  4. Al plat, intercaleu làmines de patata i de caçó i salseu-ho amb el romesco. Acabeu-ho amb romesco i, opcionalment, amb pa fregit i micromesclum.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: