Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu bé els calamars, eliminant-ne els budells, i passeu-los sota l’aixeta per aigua freda, per eliminar la sorra que puguin contenir.
  2. Feu uns talls paral·lels al llarg dels calamars i fregiu-los en una paella, amb un pessic de sal i un rajolí d’oli d’oliva.
  3. Serviu-los en quatre plats, acompanyats d’un sofregit d’all picat, bitxo, oli d’oliva, julivert picat i un pessic de sal.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: