Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Marqueu el calamar en una paella calenta, per les quatre cares. Si no trobeu aquest tipus de calamar, podeu fer servir un calamarsó de platja, ben fresc. Si és així, marqueu-lo per les dues cares en el moment de servir-lo.
  2. Sofregiu els alls, picats finament, el julivert i el suc de mitja llimona.
  3. Presenteu el tub de calamar i salseu-lo amb el sofregit d’all. Coroneu-ho amb uns pètals de crisantem i els brots d’alfàbrega.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: