Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. En un bol, barregeu l’aigua amb la farina, el rovell d’ou, la tinta del calamar i la sal, fins a aconseguir una pasta fina i molt negra.
  2. Peleu els llagostins. Demaneu a un adult que us ajudi a treure’ls la tripa, amb l’ajut d’una broqueta o un ganivet petit esmolat.
  3. Netegeu el calamars sota el raig d’aigua de l’aixeta i talleu-los a anelles.
  4. Arrebosseu els calamars i els llagostins amb la tempura negra.
  5. Fregiu els calamars i els llagostins en oli d’oliva abundant.

El consell

  • Podeu acompanyar aquests llagostins i calamars amb una bona amanida.
  • Amb aquesta tempura, podeu arrebossar tires de bacallà, daus de rap, daus de lluç... També queda molt bé amb verdures! Proveu d’arrebossar tronquets de pastanaga, prèviament estovada al microones, o rodelles de carbassó.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: