Preparació
Preparació
- En un bol, barregeu l’aigua amb la farina, el rovell d’ou, la tinta del calamar i la sal, fins a aconseguir una pasta fina i molt negra.
- Peleu els llagostins. Demaneu a un adult que us ajudi a treure’ls la tripa, amb l’ajut d’una broqueta o un ganivet petit esmolat.
- Netegeu el calamars sota el raig d’aigua de l’aixeta i talleu-los a anelles.
- Arrebosseu els calamars i els llagostins amb la tempura negra.
- Fregiu els calamars i els llagostins en oli d’oliva abundant.
El consell
- Podeu acompanyar aquests llagostins i calamars amb una bona amanida.
- Amb aquesta tempura, podeu arrebossar tires de bacallà, daus de rap, daus de lluç... També queda molt bé amb verdures! Proveu d’arrebossar tronquets de pastanaga, prèviament estovada al microones, o rodelles de carbassó.