Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per al farcit: remulleu el pa amb la llet. Bulliu els ous 8 min. Un cop freds, peleu-los i reserveu-los.
  2. Piqueu la ceba i sofregiu-la en una cassola amb un raig d’oli. Afegiu-hi la carn picada i deixeu-ho coure. 
  3. Incorporeu-hi el julivert picat, l'ou dur, els pinyons i la sal. Flamegeu-ho amb xerès i reserveu-ho.
  4. Netegeu els calamars de tot l'interior. Amb l’ajuda d’una mànega de pastisseria, farciu amb la barreja calenta els calamars. 
  5. A continuació, deixeu-los daurar en una paella. Salteu les potes. Acabeu-ho amb un xic de tinta de calamar que haureu bullit amb una mica d’aigua fins aconseguir una textura de salsa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: