Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poliu els calamars (separeu-ne les ales i els caps) i renteu-los amb cura.
  2. Talleu el pebrot, els carbassons i les albergínies a dauets. Escaldeu els tomàquets, peleu-los, elimineu-ne les llavors i trossegeu-los. Piqueu la ceba, l’all i l’alfàbrega.
  3. En una paella, poseu la meitat de l’oli i feu-hi suar la ceba. Incorporeu-hi les verdures, l’all i un terç del tomàquet. Salpebreu-ho i deixeu-ho coure a foc suau 10 min. Al final, afegiu-hi la meitat de l’alfàbrega i deixeu-ho entebeir. Ompliu les bosses dels calamars amb el preparat resultant.
  4. Afegiu la resta d’oli a la paella i coeu-hi, 2 min, les parts reservades dels calamars. Incorporeu-hi la resta de tomàquet i el sucre, i remeneu-ho.
  5. Regueu-ho amb el vi i feu que arrenqui el bull. Abaixeu el foc i incorporeu-hi les bosses de calamar farcides. Deixeu que cogui, a foc suau, 20 min, girant les bosses de tant en tant. Espolseu-hi la resta d’alfàbrega i serviu-ho.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: