Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu els calamars i traieu-los la pell. Talleu-los en anelles no massa gruixudes
  2. En un bol, barregeu la farina, l’aigua freda, el conyac, la sal, els ous i una mica de bicarbonat. Mescleu-ho fins que us quedi una pasta semi líquida. Abans d’arrebossar-hi les anelles de calamar, afegiu-hi un raig de sifó.
  3. Enfarineu les anelles de calamar i passeu-les per la pasta. Fregiu-les en una paella amb oli d’oliva abundant a 175 ºC, perquè els calamars es fregeixin de manera homogènia.
  4. Quan els calamars estiguin daurats, traieu-los de la paella i poseu-los sobre un paper absorbent per treure’n l’excés d’oli. Serviu-los de seguida perquè no es refredin.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 288

DOLÇA PRIMAVERA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Jaime Bes i Claudia Gozzi

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: