Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Netegeu el calamar i reserveu-ne la tinta, renteu-lo i assequeu-lo. Obriu el cos del calamar i talleu-lo per la meitat, a l'ample, perquè quedi més fi. Talleu-lo a tires fines. Salpebreu-ho.
  2. Bateu dos ous.
  3. Aneu enfarinant el calamar per tandes, passeu-lo per l'ou batut i després arrebosseu-lo amb panko. Fregiu-lo amb oli abundant, escorreu-lo i poseu-lo sobre paper absorbent.
  4. Per a la maionesa: poseu un cassó al foc i aboqueu-hi la tinta de calamar reservada. Deixeu que arrenqui el bull i remeneu-ho dos minuts. Deixeu-la refredar.
  5. Poseu l'ou en un got mesclador amb unes gotes de llima, mig gra d'all, sal, pebre i una mica d'oli; tritureu-ho amb una batedora fins que la maionesa s'espesseixi. Afegiu-hi la tinta reservada i barregeu-ho.
  6. Serviu els calamars amb la maionesa de tinta i uns trossets de llima.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: