Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per a la tempura: mescleu la farina, l’aigua i el llevat, a poc a poc, i, al final, afegiu-hi la clara i la sal.
  2. Per a l’oli de tinta: daureu lentament els alls amb la meitat d’oli. Afegiu-hi el julivert. Incorporeu-hi la tinta i remeneu-ho fins que s’escalfi, 1 min. Afegiu-hi l’oli restant. Ha de quedar un oli tallat. 
  3. Marqueu els calamarsets a la planxa.
  4. Fregiu els alls tendres, passats per tempura, amb força oli ben calent. 
  5. En un plat allargat, poseu-hi una llàgrima de puré de pebrot. A sobre del puré, poseu-hi els calamars. Afegiu-hi la sal Maldon i l’oli. Acabeu-ho amb els alls tendres.

Un plat dels restaurants Cullera de Boix

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: