Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. En una paella, confiteu a foc molt lent la ceba, tallada a la juliana, amb una mica de sal. Feu-la suar fins que quedi ben cuita i una mica caramel·litzada. Retireu-la del foc.
  2. A la mateixa paella, salteu els calamarsons amb un xic d’oli i l’all sencer, aixafat (hi podeu afegir, si us agrada, bitxo).
  3. Quan agafin color, afegiu-hi les faves i els espàrrecs de marge nets.
  4. Salteu-ho 2 min i incorporeu-hi la ceba cuita i sal.
  5. Deixeu-ho coure 2 min i serviu-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: