Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Prepareu els calçots i poseu-los l’un al costat de l’altre en una graella.
  2. Enceneu un foc de sarments. Quan prengui, poseu-hi la graella i rostiu els calçots fins que tinguin un color negrós. Doneu-los la volta per rostir-los per l’altre costat.
  3. Retireu-los de la graella i emboliqueu-los amb paper de diari perquè s’acabin de coure.
  4. Peleu-los i mengeu-los sucats en la salsa.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: