Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Trieu els calçots més prims que trobeu i netegeu-los retirant-ne la capa exterior, les arrels i la part verda de les fulles. Escorreu-los.
  2. Poseu un rovell d’ou en un bol amb una cullerada d’oli, una mica de sal i la farina. Remeneu-ho amb un batedor de varetes fins que us quedi una pasta sense grumolls. Afegiu-hi l’aigua i torneu-ho a remenar. Deixeu reposar la pasta 30 min.
  3. Munteu la clara d’ou a punt de neu i mescleu-la suaument amb la pasta de fregir que acabeu de fer. Suqueu els calçots en aquesta pasta i fregiu-los en oli abundant i calent fins que quedin rossos. Escorreu-los sobre un tovalló de paper i serviu-los calents. Per arrodonir la recepta, podeu acompanyar els calçots de maionesa, allioli o, encara millor, de salsa de xató.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: