Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la tripa a trossets juntament amb el capipota i la ceba ben picada. En una cassola, poseu tots els ingredients menys el vi i el tomàquet. Saleu-ho i poseu-ho a foc lent durant 1 h. Deixeu-ho suar, aneu-ho remenant de tant en tant perquè no s’enganxi, però que tregui la gelatina de la tripa i el capipota.
  2. Incorporeu-hi el tomàquet fregit, remeneu-ho perquè s’integri i deixeu-lo uns 10 min més. Aboqueu-hi l’ampolla de vi blanc, remeneu-ho, i deixeu que cogui a foc moderat fins que la tripa i el capipota siguin ben tendres i el suc tingui una consistència cremosa. Si manca líquid, enmig de la cocció podeu afegir-hi aigua calenta de mica en mica.
  3. Uns segons abans d’emplatar-ho, poseu-hi al damunt el formatge, just el temps perquè es fongui. Serviu-ho calent.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: