Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Poseu l’os blanc en una cassola amb una mica d’oli.
  2. Talleu la cansalada ibèrica a tires i el xoriço a rodanxes, i sofregiu-ho a la cassola.
  3. Afegiu-hi el bitxo i la ceba, tallada petita, fins que es dauri una mica. Aboqueu-hi el tomàquet ratllat i aneu remenant-ho perquè no s’enganxi.
  4. Quan el tomàquet estigui cuit, poseu-hi la tripa, tallada a quadradets, i aneu remenant-ho amb el sofregit, perquè en vagi absorbint el gust. Salpebreu-ho.
  5. Quan la tripa s’hagi enrossit, afegiu-hi el brou de pollastre fins que la cobreixi. Quan arrenqui el bull, abaixeu el foc i deixeu que vagi fent xup-xup.
  6. Per a la picada: en un recipient, poseu l’all, el pa torrat, les ametlles i el tomàquet i tritureu-ho.
  7. Aboqueu la picada a la cassola de la tripa uns 10 min abans d’apagar el foc i remeneu-ho bé.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: