Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Per al farcit: talleu les verdures a la juliana, o tan menudes com pugueu. Si no veieu clar com fer-ho, demaneu ajuda a un adult.
  2. En una paella amb un raig d’oli, salteu les verdures, a foc mitjà-alt, fins que quedin rosses. Afegiu-hi una mica de sal.
  3. En un bol, barregeu la salsa de tomàquet, les verdures, l’orenga i el formatge tallat menut.
  4. Per a la massa: dissoleu el llevat en l’aigua. En un bol, barregeu tots els ingredients, amb les mans, fins a aconseguir una massa llisa. Estireu-ho amb el corró fent una forma rodona.
  5. En una part de la rodona, poseu una bona quantitat del farcit. Tanqueu la làmina sobre si mateixa, com si fos un sobre; doblegueu les vores perquè no se us escapi el farcit.
  6. Pinteu-ho amb ou batut i coeu-ho al forn 20 min, a 180 ºC.

El consell

  • Si voleu, per fer-ho més fàcil i ràpid, podeu fer servir massa de pizza feta.
  • Com les pizzes, el calzone queda boníssim amb tot tipus d’ingredients. Animeu-vos a agafar aquesta recepta com a base i poseu-hi el que més us agradi: trossets de bacó o de pernil salat, una mica de carn picada, trossets de pollastre...

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: