Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Barregeu la mel, l'oli i la farigola. Marineu les figues i les taronges amb la salsa durant 5 min, removent-ho en cercles. Assaoneu la salsa amb sal i pebre.
  2. Poseu damunt les llesques la carn de vedella freda, prèviament enrotllada i tallada a tires, i cobriu-la amb una làmina de taronja.
  3. Ruixeu els canapès amb la resta de la salsa i decoreu-ho amb una flor de Tête de Moine AOP. Afegiu les figues al plat i serviu-ho.

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Susbscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: