Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Escalfeu la llet al foc amb la beina de vainilla. Quan arrenqui el bull, apagueu el foc i deixeu infusionar la llet amb la vainilla. Deixeu-ho refredar a la nevera un dia per l’altre. 
  2. En una batedora, barregeu tots els sucres i la resta d’ingredients sòlids, i després afegiu-hi el rovell. Al cap d’una estona tireu-hi la llet de mica en mica i el rom. Deixeu reposar aquesta massa 24 h a la nevera. L’endemà, coeu els canelés en els seus motlles especials —són de coure— 40 min a 200 ºC. Podeu acompanyar aquest pastisset amb un gelat de torró o una escuma de vainilla.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 286

DONEM COLOR A L'HIVERN!

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Àlex Carrera i Cristina Feliu

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: