Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Talleu la ceba a daus petits. Poseu un raig d'oli d'oliva verge extra en una paella i aboqueu-hi la ceba. Després, afegiu-hi les panses, els pinyons -que haureu torrat prèviament a la paella sense oli durant uns minuts- i les fulles d'espinacs. Passeu-ho pel foc viu durant 3 min amb un pensament de sal. Mentrestant, feu una beixamel amb la mantega, la farina i la llet de vaca. Barregeu-ho tot amb unes varetes, de les de batre ous. Quan comenci a espessir, ratlleu-hi nou moscada i poseu-hi un pessic de sal.
  2. Quan tingueu la beixamel feta, aboqueu-la damunt dels espinacs amb panses i pinyons, que ja tindreu cuits, així s'amorosiran. Esteneu el caneló de pasta fresca i poseu-hi enmig el farcit que acabeu de preparar.
  3. Comenceu a embolicar el caneló. Ajudeu-vos d'una cullera perquè el farcit quedi ben a dins de la pasta. Ara, en una paella per anar al forn, poseu-hi a la base una capa de beixamel. Després, a sobre, el caneló. I per damunt, torneu-hi amb la beixamel.
  4. Per acabar, talleu un tros de formatge Urgèlia, ratlleu-lo amb un ratllador i poseu-lo per sobre del caneló. Poseu-n'hi una quantitat abundant, perquè realçarà el gust del caneló.
  5. El tindreu al forn a 220 ºC durant 5 min i ja estarà llest per servir.

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 284

ARRODONEIX ELS TEUS PLATS!

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Marc Pérez i Tania Doblas

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: