Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

Preparació

  1. Peleu bé la pinya i talleu-la a làmines molt fines. Si teniu un tallador d’embotits, us facilitarà la feina i els talls quedaran més homogenis. En qualsevol cas, això ho ha de fer sempre un adult.
  2. Endolciu el mató amb la mel al gust i barregeu-ho bé.
  3. Estireu la pinya, poseu-hi un corró de mató per sobre i enrotlleu la làmina de pinya per donar-li forma de caneló.
  4. Poseu-hi una mica de sucre per sobre i demaneu a un adult que ho caramel·litzi amb una pala de cremar o un bufador.

El consell

Encara que aquesta recepta és complicada de fer i gairebé a tots els passos ha d’intervenir-hi un adult, val la pena fer-la en família. El resultat és boníssim i, a més, ens ajuda a menjar fruita fresca. Visca les vitamines!

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 
Portada Cuina 285

UN NADAL PER COMPARTIR

  • Tot el que heu de saber per estar al dia
  • Ferran Adrià, Oriol Castro, Joan Roca i Carme Ruscalleda

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te a CUINA, per 2,5 € al mes i emporta't un xolís d'Adons valorat en 14 € de regal! No t'ho pensis més i aprofita aquesta oferta!

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: