Troba la teva recepta
CUINA compta amb el suport de les marques que estimen la gastronomia

Preparació

  1. Per obtenir el tel de llet necessiteu 2 l de llet fresca de vaca i fer-la bullir. Deixeu-la reposar a la mateixa olla on l’heu bullit i a dalt de tot es formarà una pell que s’anomena 'tel'.
  2. Acuradament, preneu aquest tel amb l’ajuda d’un colador pla i esteneu-lo al damunt d’un paper transparent que heu col·locat sobre una plàtera. Deixeu-lo reposar a la nevera unes 12 h per tal que agafi cos i s’assequi.
  3. Passat aquest temps, talleu-lo a quadrats, afegiu-hi la tòfona tallada a bastonets fins i enrotlleu-los com un caneló, i ho gratineu.

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 
Portada Cuina 289

INSPIRACIÓ MEDITERRÀNIA

  • Per estar al dia en el món gastronòmic
  • Ana Ruiz

ESCULL LA TEVA OFERTA I SUBSCRIU-T’HI AVUI MATEIX!

SUBSCRIU-T'HI

Números endarrerits

En vols més?

Subscriu-te al Newsletter de Cuina i rep cada setmana les millors receptes i les millors propostes gastronòmiques a la teva bústia

 

© Cuina.cat. Tots els drets reservats. C/ Perú, 186. 08020. Barcelona.

Amb la col·laboració de: